Droogtraining

De HCA gaat op maandag 8 mei 2017 weer van start met de looptraining.

Rond de Bosbaan

Met ingang van 10 mei,wekelijks op woensdag

Het is voor velen wel eens lastig tijdig op de kop van de Bosbaan aanwezig te zijn. Daarnaast is het gebruik van de kleedkamers aldaar best prijzig; wij deden dit jaren lang samen met andere verenigingen en de selecties van de baancommissie, marathon en langebaan. Het blijven huren van zowel maandag als woensdag werd ondanks dat toch vrij kostbaar. We hebben daarom in overleg met de andere gebruikers afgesproken, dat we op de woensdag gezamenlijk de kleedkamers blijven huren en gebruiken. De maandag is dus op die plek vervallen. Maar de woensdagtraining gaat gewoon door in het voor velen vertrouwde Amsterdamse Bos.

Rond de Jaap Edenbaan

Met ingang van 8 mei, wekelijks op maandag

Het vorige jaar zijn wij de maandagtrainingen gestart vanaf de Jaap Edenbaan in plaats van in het Amsterdamse Bos. Het is velen goed bevallen, vandaar dat we daar dit seizoen mee willen doorgaan. Helaas kunnen we door de werkzaamheden niet op de baan terecht, maar in de omgeving zijn alternatieven genoeg voor sprinten, schaatssprongen, duurloopjes en andere sportieve zaken.

Het is de bedoeling te starten vanaf de toegang van de JE-baan.

Skeeleren ijsclub Baambrugge

Met ingang van 16 mei, wekelijks op dinsdag

De dinsdag zal er bij voldoende deelname weer geskeelerd worden in Baambrugge.