HCA-secretaris Willem Heikoop wint met Aftersales-team Toyota Van Ekris reis naar Peongchang.

Ook onze secretaris Willem Heikoop heeft het voorrecht de Olympische Spelen In Peongchang te mogen bijwonen, dit dankzij het After Sales Marketing Programma 2017 dat Toyota had opgezet voor de duur van een jaar, met daarin diverse actiepunten, zoals klantvriendelijkheid, verzamelen van de juiste contactgegevens van klanten en actief benaderen van klanten die terug moesten komen voor reparatie onder de garantie. Je kon hierbij punten verzamelen en klanten konden ook hun mening en punten geven voor de behandeling aan de receptie en de afhandeling van de juiste prijsopgaaf en facturering.

Toyota loofde vijf reizen uit aan de teams van de 106 Toyotabedrijven die de beste Aftersales verzorgden. Willem werkt als medewerker Aftersales bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht. Zijn team werd 3e en Willem mag naar de Olympische Spelen van 11-2 tot 17-2. Hij gaat samen met een collega van Toyota Van Ekris in Maarssen. Dat team werd 5e. Willem, van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

Eva Teijsse
Over Eva Teijsse 99 Artikelen
Eerst betrokken bij het papieren clubblad, de Op Uw Plaatsen en nu al jaren actief bij het verzorgen van nieuws voor de website. Mede daardoor wordt de site druk bezocht.