Annette Gerritsen: niet naar Pyeongchang, toch naar Pyeongchang.

Door Albert Gerritsen: Had ze altijd nog het idee om de OS van 2018 te halen, de blessure september 2016 maakte daar een abrupt einde aan. Heel jammer, daar ze weer zo goed op weg was na de ziekte van Pfeiffer en een knieblessure.

Annette reist toch 8 februari af richting Zuid-Korea, samen met de NOS ploeg die alle evenementen daar gaan verslaan. We gaan haar zeker op de televisie zien, maar ook voor de radio zal ze commentaar leveren en analyses verzorgen. Ze doet dat samen met een hele grote ploeg professionals op het gebied van radio en tv, en natuurlijk met een aantal collega’s van het schaatsen, zoals Mark Tuitert, Erben Wennemars en Rintje Ritsma. Ik zal ongetwijfeld nog wel een naam vergeten maar dat merken we wel.

Afgelopen dinsdag was de meeting, een soort aftrap voor de hele crew. We hebben dat op de tv kunnen zien.

Annette, ik wens je, als voorzitter HCA, maar vooral als vader, heel veel succes daar in Pyeonchang, en ook veel gezelligheid samen met alle andere reisgenoten.

Hopelijk komen de sporters met een aantal medailles weer deze kant op.

Eva Teijsse
Over Eva Teijsse 99 Artikelen
Eerst betrokken bij het papieren clubblad, de Op Uw Plaatsen en nu al jaren actief bij het verzorgen van nieuws voor de website. Mede daardoor wordt de site druk bezocht.